bingo bonus

Bingobonus

Bingobonus är något som alla bingospelare bör känna till. Om du spelar onlinebingo kommer du nämligen förr eller senare att komma i kontakt med ordet. Genom att utnyttja bingobonus kommer du att kunna spela gratis bingo och få större chans att vinna. Ju mer man spelar bingo, desto fler vinstchanser har man, så att få bingobonus kan vara guld värt. Det finns olika former av bingobonus och här presenterar vi de vanligaste.

Välkomstbonus

Som helt ny spelare på ett bingorum kommer du att få en bingobonus. Denna bonus är ett sätt för bingorummen att locka till sig nya spelare och det kan löna sig att leta efter de bingorum som har mest generös välkomstbonus. Det finns nämligen inga restriktioner eller krav, utan välkomstbonusen får du utan att du själv behöver sätta in några pengar. Du behöver bara anmäla dig som ny spelare och därefter får du bonusen insatt på ditt spelkonto. Det brukar handla om mellan 30 och 50 kronor som du kan spela bingo gratis för.

Insättningsbonus

När du har spelat upp din välkomstbonus och ska till att sätta in egna pengar på spelkontot för första gången kommer du att få nästa bonus. Den kallas för insättningsbonus och den är oftast procentuell. Det vanligaste är att man får 100 % bonus, vilket betyder att om du sätter in 200 kronor till ditt spelkonto så har du 400 kr att spela för när bingorummet skjuter till din bonus.

Påfyllningsbonus

När du fyller på ditt spelkonto med pengar nästa gång får du ingen bonus- insättningsbonusen kan man bara få en enda gång. Men däremot så brukar bingorummen ofta köra olika kampanjer där de erbjuder påfyllningsbonus till de spelare som fyller på sina spelkonton under en viss tid. Det handlar alltså om tidsbegränsade erbjudanden och ofta annonserar bingorummen om kommande erbjudanden på sin hemsida och i sina nyhetsbrev. För befintliga spelare har bingorummen ibland också olika former av specialbonusar, förmånliga erbjudanden och lojalitetsprogram eller VIP-program.